Olen Teija Laine-Ma ja koulutukseltani olen koulutettu hieroja ja jalkahoitaja (jalkojenhoidon ammattitutkinto).

Teen hoitopalveluja hoitolassani Liedon Vanhalinnassa osoitteessa Metsolantie 12.

Hoitola on avoinna arkisin klo 8-20.

Teen myös jalkahoidon koti-, laitos- ja yrityskäyntejä.

Liedon alueella teen myös Liedon terveyskeskuksen maksusitoumus-asiakkaiden jalkahoitoja esim. diabeetikoille ja veteraaneille hoitolassa tai kotikäynteinä.

Hieronta ja Jalkahoito Multi-Avux

HOITOPALVELUT: Hieronnat, jalkahoidot, turve- ja parafiinihoidot.

Hoitopalveluiden esittely ja hinnasto löytyvät hoitopalvelut välilehdeltä.

THL:n suosituksen mukaisesti käytän kasvomaskia koko asiakaskäynnin ajan ja asiakas saa myös pyytäessään kasvomaskin käyttöönsä.


VERKKOTUKKUKAUPPA TERVEYDEN- JA KAUNEUDENHOITOALAN YRITYKSILLE, LAITOKSILLE JA OPISKELIJOILLE .

(fysioterapeuteille, jalkahoitajille, kosmetologeille, hierojille, hoitolaitoksille jne)

Asiakas voi valita postin ja matkahuollon kuljetuksen tai noutaa tilauksen myymälästä. Lähiseudulle myös tavaran kotiinkuljetus vaihtoehtona.

 • Tuotteita voi ostaa myymälästä myymälän aukioloaikoina tai tilata postin tai matkahuollon kuljetuksina.
 • Kun olet rekisteröitynyt verkkotukkukauppaan, käyttäjätunnuksesi aktivoidaan ja voi asioida verkkokaupassa.
 • Huom! Joskus ilmoitus tilin avauksesta on mennyt asiakkaan sähköpostin roskapostilaatikkoon, joten jos ilmoitus tilin avauksesta viipyy, kannattaa tarkistaa roskapostilaatikko.
 • Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksesta näet tilaamasi tuotteet ja niiden hinnat ilman kuljetuskuluja.
 • Jos tilaamasi tuotteet toimitetaan postin tai matkahuollon kuljetuksina, sähköpostitse tulevaan laskuun lisätään kuljetusmaksu.
 • Minimitilaus: Tilattavien tuotteiden hinnat yhteensä 25 €.

Postin ovelle tilauksen lisämaksu: ovelle aamulla 11,90 €, ovelle päivällä 10,90 €, ovelle sovittuna ajankohtana 12,90 €. Matkahuollon kuljetus ovelle päivällä lisämaksu on 9,90 €, vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana 12,90 €.

Olen aloittanut esittelemään tuotteita myös Multi-Avuxin facebook sivulla.

VÄHITTÄISMYYNTIASIAKKAILLE :

Tuotemyynti posti- ja matkahuoltotoimituksella tai ostona/noutona myymälästä. Lähiseudulle on myös suora tavaran kotiinkuljetus mahdollista.

Vähittäismyyntiasiakas ei voi rekisteröityä ja avata asiakastiliä verkkotukkukauppaan, mutta myytävät tuotteet ovat esitelty verkkotukkukaupassa ja tuotteiden vähittäishinnat näkyvät ilman rekisteröitymistä.

 • Edulliseen hintaan mm. jalkahoitotuotteita ja -välineitä, ihovoiteita, haavanhoitotuotteita, jalkojen kevennystuotteita (esim. silikonisuojia), hierontalaitteita, nilkkatukia, Uriel-merkkisiä jalkojenhoitotuotteita, pohjallisia.
 • Myytäviin tuotteisiin voit tutustua Verkkotukkukaupassa. Tilaus- ja toimitustiedot ja Tilauslomakkeen löydät Vähittäismyynti -välilehdeltä.
 • Jos tilaamasi tuotteet toimitetaan postin tai matkahuollon kuljetuksina, sähköpostitse tulevaan laskuun lisätään kuljetusmaksu
 • Jos asiakas haluaa postin tai matkahuollon ovelle-toimituksen, ovelle toimituksen lisämaksu lisätään kuljetusmaksuun.
 • Minimitilaus: Tilattavien tuotteiden hinnat yhteensä 25 €