Palauttaminen ja Takuu

TUOTTEEN PALAUTUS

Asiakkaan toivotaan tekevän palautusilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen: info(at)multi-avux.com tai puhelimitse: 040 9115199 sopiaksemme palautuksen toimintatavoista.

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikes tuotteen vastaanottamisesta.

Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja pakkauksen myyntikunnossa. Merkitse mukaan tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy. Hyvitämme tuotteen ostohinnan, mikäli tuote on alkuperäiskunnossa. Rikkonaisen ja viallisen tuotteen palautuskulun maksamme, mutta muuten asiakas maksaa palautuskulut itse.

Palautusosoite: Multi-Avux, Metsolantie 12, 21410 Vanhalinna.

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Paketit voivat toisinaan huolellisesta pakkaamisesta huolimatta vaurioitua kuljetuksen aikana. Tämän johdosta toivomme, että tarkistat paketin jo toimistovirkailijan läsnä ollessa lähetystä noudettaessa. Mikäli paketti on vaurioitunut postin tai matkahuollon kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti vahinkoilmoitus kyseisiin kuljetusyhtiöön ja älä lunasta vahingoittunutta lähetystä. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin, sopiaksemme uuden tuotteen toimittamisesta.

LAITTEIDEN TAKUU

Laitteiden takuuajat ovat laitekohtaisia. Takuuajat ovat merkitty laitteen tuotekuvaukseen Tuotteet-sivustolla. Laitteiden takuu ei koske vikoja, jotka ovat aiheutuneet laitteen väärinkäytöstä, laitteen väkivaltaisesta käytöstä, tai jos laitteeseen on tehty muutoksia tai yritetty korjata kolmannen osapuolen taholta. Takuuseen ei sisälly laitteen kuljetusmaksuja.