« Takaisin

PClinic ilmanpuhdistinHelppokäyttöistä PClinic ilmanpuhdistinta voit käyttää esim. hoitolassa, kotona tai mökillä. Valmis käytettäväksi sekunneissa - kytke virtajohto, käynnistä ja nauti puhtaasta ilmasta. Mukana kaukosäädin. Moderni muotoilu.
  • 4-osainen suodatinjärjestelmä puhdistaa ilman lyhyessä ajassa ja poistaa 99 % kaikista hiukkasista. Suodattaa allergeenit, hienon pölyn, siitepölyn, savun, hajut ja jopa haihtuvat epäpuhtaudet huoneilmasta

    Ilmanpuhdistin poistaa jopa 99,7 % hiukkasista (PM 2,5),  99,8 % mikro-organismeista ja 88,9% formaldehydistä.

  • Nelinkertainen suodatin, joka sisältää HEPA-suodattimen ja aktiivihiilisuodattimen, takaavat parhaan ilmanlaadun kaikissa huoneissasi ja puhdistavat tehokkaasti jopa 50 m2:n tilat. 
  • Suodatinjärjestelmä jossa on HEPA-suodatin ja aktiivihiilisuodatin takaa parhaan ilmanlaadun kaikissa huoneissasi ja erittäin korkealaatuiset suodattimet takaavat maksimaalisen suorituskyvyn jopa 3500 käyttötuntiin asti.
  • Laite suodattaa ilmastasi allergeenit, hiukkaset, siitepölyn, savun, hajut ja jopa haihtuvat epäpuhtaudet.
  • Voit käyttää P Clinic ilmanpuhdistinta  joko mukana tulevalla kaukosäätimellä  tai painamalla digitaalinäytössä olevia näppäimiä.  Voit käyttää laitteen integroituja uni- että ajastintoimintoja säätääksesi P Clinic ilmanpuhdistimen haluamallesi aikajaksoille. 
  • Laitteessa on 1 neljäkerroksinen suodatin vakiona, mutta voit tilata lisäsuodattimia (PClinic ilmanpuhdistimen suodatin, tuote  609).  

 

Varastossa

Tuote: 608

Lisätiedot

Mitat: 570 mm (kork.) x 365 mm (leveys) x 195 mm (syvyys)
Malli: Negatiivinen ioni ilmanpuhdistin
Nimellisteho: 35W/45W
Suodatintoiminto: esisuodatin, hepa, aktiivihiili, kylmä katalyytti, negatiivi ioni
Puhdistustehokkuus: 150-180 m3/h
Paino: 4,5 kg
Hyväksynnät: CE, RoHS