« Takaisin

Pododip sienikynsigeeli (Kalknagel), 100 g

Paksujen ruskeiden kynsien ja kynsisienen päivittäiseen kosmeettiseen hoitoon. Kynnenhoito perustuu glyseriiniin, klimbatsoliin ja hunajaan. Lisäksi tuote sisältää jojobasiemenöljyä, teepuulehtiöljyä, pantenolia, aloe veraa, laventeliöljyä, hevoskastanjauutetta.

Käyttöohje: Tuotetta laitetaan muutama tippa aamuin ja illoin pestyille ja kuivatuille sienikynsille/ruskeille paksuuntuneille kynsille. Hoitoaine levitetään kynnelle ja kynttä ympäröivälle iholle kevyesti hieroen.
• Suositus sienikynnen hionta noin 6 viikon välein.
• Tuote sopii myös diabeetikoille
• Ei alle 3-vuotiaille.
• Älä laita tuotetta ärtyneelle tai rikkonaiselle iholle.
• Vain ulkoiseen käyttöön

Koostumus: Glyseriini, polysorbaatti 20, Mel (hunaja) uute, fenoksietanoli, jojobasiemenöljy,  teepuulehtiöljy (Melaleuca Alternifolia), klimbatsoli, pantenoli, allantoiini, etyyliheksyyliglyseriini, aloe vera lehtiuute,  laventeliöljy, hevoskastanjasiemenuute, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, sitruunahappo, linalooli*, limoneeni *.

* eteeristen öljyjen ainesosia

Tukkukaupan hinnat ja tukkukaupan ostokori näkyvät kirjautumisen jälkeen. 
Vähittäismyyntihinta: 15,20 €  (93 Pododip sienikynsigeeli 100 g)


Varastossa

Tuote: 93

Suosittelemme myös

Pododip kynsi- ja jalkatinktuura sienikynsille, 30 ml

102_Pododip_mycose_tinktuura_30_ml.jpg&width=280&height=500
Tinktuura sienikynsille/hauraille ja tummille kynsille pipetillisessa lasipullossa. Tuote vähentää myös jalkahien hajua. Tuote edistää ihon paranemista. 
Käyttö: ulkoisesti päivittäiseen sienikynsien hoitoon. Aamulla jalkojen puhdistuksen ja kuivauksen jälkeen, laita pipetillä Pododip Mycose tinktuuraa..

Tuote: 102

Samenwerkende Kalknagels sienikynsigeeli, 75 ml

97_Samenwerkende_Kalknagel_kynsisienigeeli.jpg&width=280&height=500
Sienikynsien hoitogeeli. Sienikynsien kosmeettiseen hoitoon. Tuote sisältää mm. glyseriiniä, jojobaöljyä, teepuuöljyä,  klorfenesiinia ja piroktoniolamiinia. Hoitava vaikutus tulee parhaiten esille, kun kynsi on leikattu ja/tai ohennettu. Suosittu tuote.
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pidä tuote pois..

Tuote: 97

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »