« Takaisin

Laufwunder kuorintavoide 75 ml

Voide on ideaalinen poistamaan kuolleet ihosolut jalan ja säären pinnalta jalkojen hieronnan yhteydessä. Kuoriva vaikutus saadaan aikaan pienillä mikrorakeilla. Säännöllinen käyttö pitää ihon notkeana ja ennaltaehkäisee kovettumien syntymistä jalkateriin sekä ihon kuivumista. Tuote sisältää useita luonnontuotteita mm. aloe veraa, amerikantaikapähkinää, mäkikuismaa, katajaa ja mäntyä.

Käyttö: sekoita 2-3 cm kuorintavoidetta pieneen määrään haaleaa vettä ja hiero jalkoja ja jalkateriä tasaisesti usean minuutin ajan. Lopuksi huuhtelejalat huolellisesti puhtaalla vedellä.

Tarjouksessa rajoitettu määrä tuotteita.

Varastossa

Tuote: 114

Suosittelemme myös

Gehwol Bamboe & Jojoba kuorintavoide 125 ml

443_Gehwol_Bamboe__Jojoba_kuorintavoide_125_ml.jpg&width=280&height=500
Pehmeä kuorinta poistaa hellävaraisesti kuivunutta ihosolukkoa jaloista ja uudistaa ja tasoittaa ihon pinnan. Bambupartikkelit ja sokerikiteet kuorivat tehokkaasti kuivuneen ihosolukon ja yhdessä jojobavahan kanssa aktivoivat ihon verenkiertoa. Avokadoöljy ja hunajauute hoitavat ja rauhoittavat ihoa..

Tuote: 443

Laufwunder jalkavoide sininen, 1000 ml

188_Laufwunder_jalkavoide_sininen_1000_ml.jpg&width=280&height=500
Laufwunder jalkavoide sininen sopii erityisesti normaalin ja herkästi kuivuvan ihon hoitoon. Voide sisältää vahvistavaa ja rauhoittavaa hamamelista ja kamomillaa. Tuote sisältää mm. ureaa ja maitohappoa. Sopivan rasva-ja öljy-yhdistelmän ansiosta ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa.
Vaikutus tehostuu jalkahieronnan..

Tuote: 188

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »