Jalkahoito

Jalkojenhoitosuunnitelma tehdään yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.

JALKAHOITOJEN HINNASTO

230 Lyhyt jalkahoito n. 30 min: 36 €

231 Perusjalkahoito n. 60 min: 45 €

232 Vaativa jalkahoito n. 90 min: 55 €

335 Kynnen oikaisuhoito, 1 kynsi: 60 €

337 Silikoniortoosi (varvasvälit): 10 - 25 €


245: Turvehaude (30 min) ja lyhyt jalkahoito (30 min): 55 €

246: Turvehaude (30 min) ja perusjalkahoito (60 min): 65 €

247: Turvehaude (30 min) ja vaativa jalkahoito (90 min): 75 €

248: Jalkojen turvehaude (25 min) ja hieronta (20 min): 45 €230 Lyhyt jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkuun/yksittäisen känsän poiston tai vähäisten kovettumien poiston, rasvauksen ja ajan salliessa kevyen hieronnan.

231: Perusjalkahoito n. 60 min sisältää jalkojen tutkimisen, jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkuun ja tarvittaessa kynsien ohennuksen, sekä lopuksi rasvauksen ja kevyen hieronnan ja opastusta jalkojenhoitoon ko 60 min ajan puitteissa.

232: Vaativa jalkahoito n. 90 min sisältää jalkojen tutkimisen, jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkuun ja ohennuksen, jalkojen rasvauksen ja jalkojen hieronnan. Vaativassa jalkahoidossa voidaan hoitaa jalan erityisongelmia, kuten pahoja kovettumia, erittäin paksuuntuneita kynsiä, kivuliaita känsiä, sisäänkasvaneita kynsiä sekä laittaa kevennyksiä poistamaan/ennaltaehkäisemään paineesta jalkoihin aiheutuvia kipuja.

335: Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidossa valittavissa olevat oikaisuhoidot: titaanilankaoikaisu ja Onyfix-oikaisu. Onyfix-komposiitti ja titaanilanka -oikaisuhoidoissa kynnen reunan alle ei aseteta metallilankaa. Arvio kynnen oikaisusta tehdään jalkahoitokäynnillä ja tällöin tarvittaessa tehdään esivalmistelut kynnelle oikaisuhoitoa varten. Huom. monesti sienikynsi täytyy hoitaa terveeksi ennen kynnen oikaisuhoitoa. Jos sienialue on vain kynnen kärkiosassa, oikaisuhoito on todennäköisesti mahdollinen, mutta oikaisuhoidon aikana on tarpeen hoitaa myös kynsisieni-infektiota.

337: Silikoniortoosin valmistuksessa silikonimassasta muotoillaan yksilöllinen varpaiden tuki/erottaja esim vasaravarpaiden suojaksi, vaivaisenluun varpaan asennon korjaukseen tai varpaiden erottamiseen toisistaan. Silikoniortoosi on pitkäikäinen ja pestävä.

245: Turvehaudehoidossa (30 min) ja lyhyessä jalkahoidossa (30 min) jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvepussissa olevat jalat pidetään noin 20 minuuttia lämpimässä vesihauteessa. Sen jälkeen turve pestään pois ja suoritetaan 30 minuutin lyhyt jalkahoito.

246: Turvehaudehoidossa (30 min) ja perusjalkahoidossa (60 min) jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvepussissa olevat jalat pidetään noin 20 minuuttia lämpimässä vesihauteessa. Sen jälkeen turve pestään pois ja suoritetaan 60 minuutin perusjalkahoito.

247: Turvehaudehoito (30 min) ja vaativa jalkahoito (90 min) Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvepussissa olevat jalat pidetään noin 20 minuuttia lämpimässä vesihauteessa. Sen jälkeen turve pestään pois ja suoritetaan 90 minuutin vaativa jalkahoito.

248: Jalkojen turvehaudehoito (25 min) ja hieronta (20 min)
Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvepussissa olevat jalat pidetään n. 20 minuuttia lämpimässä vesihauteessa. Sen jälkeen turve pestään pois ja jalat hierotaan. Turvehoito parantaa jalkojen verenkiertoa ja kylmänkestävyyttä.

Jalkahoidot voi maksaa käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla ja ePassi mobiilisovelluksella