Jalkahoito

Jalkojenhoitosuunnitelma tehdään yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.

230: Lyhyt Jalkahoito 30 min, 36 €
sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkuun/yksittäisen känsän poiston tai vähäisten kovettumien poiston, rasvauksen ja ajan salliessa kevyen hieronnan.

231: Perusjalkahoito 60 min, 42 € sisältää jalkojen tutkimisen, jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkuun ja tarvittaessa kynsien ohennuksen, sekä lopuksi rasvauksen ja kevyen hieronnan ja opastusta jalkojenhoitoon ko 60 min ajan puitteissa.

232: Vaativa jalkahoito 90 min, 52 €
sisältää jalkojen tutkimisen, jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkuun ja ohennuksen, jalkojen rasvauksen ja jalkojenhieronnan. Vaativassa jalkahoidossa voidaan hoitaa jalan erityisongelmia, kuten pahoja kovettumia, erittäin paksuuntuneita kynsiä, kivuliaita känsiä, sisäänkasvaneita kynsiä sekä laittaa kevennyksiä poistamaan/ennaltaehkäisemään paineesta jalkoihin aiheutuvia kipuja.

335: Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito, 59 €/kynsi Suomessa melko uusi Onyfix-oikaisuhoito on kivuton, koska kynnen reunan alle ei aseteta metallilankaa. Arvio kynnen oikaisusta tehdään jalkahoitokäynnillä ja tällöin tarvittaessa tehdään esivalmistelut kynnelle oikaisuhoitoa varten. Huom. sienikynsi kannattaa hoitaa ennen sen oikaisuhoitoa.

337: Silikoniortoosi, 10 - 25 € (hinta riippuu ortoosin koosta) Silikonimassasta muotoillaan yksilöllinen varpaiden tuki/erottaja esim vasaravarpaiden suojaksi, vaivasenluun varpaan asennon korjaukseen tai varpaiden erottamiseen toisistaan. Silikoniortoosi on pitkäikäinen ja pestävä.

245: Turvehaudehoito (30 min) ja lyhyt jalkahoito (30 min), 52 € Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvepussissa olevat jalat pidetään noin 20 minuuttia lämpimässä vesihauteessa. Sen jälkeen turve pestään pois ja suoritetaan 30 minuutin lyhyt jalkahoito.

246: Turvehaudehoito (30 min) ja perusjalkahoito (60 min), 58 € Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvepussissa olevat jalat pidetään noin 20 minuuttia lämpimässä vesihauteessa. Sen jälkeen turve pestään pois ja suoritetaan 60 minuutin perusjalkahoito.

247: Turvehaudehoito (30 min) ja vaativa jalkahoito (90 min), 68 € Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvepussissa olevat jalat pidetään noin 20 minuuttia lämpimässä vesihauteessa. Sen jälkeen turve pestään pois ja suoritetaan 90 minuutin vaativa jalkahoito.

248: Jalkojen turvehaudehoito ja hieronta 45 min, 44 €
Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvepussissa olevat jalat pidetään n. 20 minuuttia lämpimässä vesihauteessa. Sen jälkeen turve pestään pois ja jalat hierotaan. Turvehoito parantaa jalkojen verenkiertoa ja kylmänkestävyyttä.

Jalkojenhoito soveltuu kaikille ja kotikäynnit mahdollistavat myös hoidot asiakkaan omassa kodissa. Hoidot voi maksaa käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.

Tarjoan jalkahoitoja myös koti-, yritys- ja laitoskäynteinä. Kotikäyntien lisämaksu: 1-15 km 15 €, 15-30 km 20 € (ajoetäisyys hoitolasta)