« Takaisin

Päkiäpehmuste, pari



  • Silikonigeelityynyt keventävät päkiä-alueelle tulevaa painetta, jolloin ne voivat helpottaa seisomisesta ja kävelystä aiheutuvaa kipua päkiöissä.
  • Päkiäpehmusteella voidaan myös ennaltaehkäistä känsien syntymistä päkiöihin.
  • Puuvillakangaspäällys on jalkaterän ympärillä ja isovarpaan aukko on ommeltu erilleen muiden varpaiden aukosta, jolloin päkiäpehmuste pysyy hyvin paikallaan.
  • Paketissa sekä oikean että vasemman jalan päkiäpehmuste. Huom. Jos isovarpaan aukko on liian iso tai pieni, aukon kokoa on helppo muuttaa ompelemalla lankaerotin haluttuun kohtaan.
Tukkuhinnat ja tukkukaupan ostokori  näkyvät kirjautumisen jälkeen.
Vähittäismyyntihinta: 
21,00 €  (Päkiäpehmustepari, koko S, tuotenro 477)
21,00 €  (Päkiäpehmustepari, koko L, tuotenro 478)

Tuote: 477 (478)

Vaihtoehdot

Tuote
Koko S (tuotenro 477)
Koko L (tuotenro 478)

Suosittelemme myös

LADY´S FEET päkiäsuoja, 1 pari

354_Uriel_Ladys_Feet_pakiasuoja_pari.jpg&width=280&height=500
Uriel LADY´S FEET päkiäsuoja on ohut, kirkas suoja, joka vähentää hankauskitkaa, painetta ja kipua jalkaterissä ja estää kovettumien muodostumista. Ainutlaatuinen tuote jakaa painon laajemmalle alueelle vähentäen kipua ja voit käyttää kenkiä miellyttävästi. Näkymätön. 100% silikonigeeliä. Yksi koko...

Tuote: 354

LADY´S FEET päkiätyyny, 1 pari

353_Uriel_Ladys_Feet_pakiatyyny_pari.jpg&width=280&height=500
Uriel LADY´S FEET päkiätyyny on ohut kirkas tyyny, joka on näkymätön jopa avoimissa varvaskengissä. Vähentää hankauskitkaa, painetta ja kipua jalkaterissä ja estää kovettumien muodostumista. Ainutlaatuinen tuote jakaa painon laajemmalle alueelle vähentäen kipua ja voit käyttää kenkiä miellyttävästi. 100%..

Tuote: 353

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »