Kynsisienen, jalkasienen ja syylän hoitoaineet ja kenkäsprayt

Tuotteita yhteensä 10 kpl
314_Mykored_Forte_20_ml.jpg&width=280&height=500

Mykored Forte 20 ml

Voide jalka- ja kynsisientä vastaan. Allantoiini ja panthenoli hoitavat ihoa ja luonnollisesti kosteuttava urea vahvistaa ihon kosteustasapainoa. Klotrimatsoli estää tehokkaasti haitallisten sienten leviämisen iholle ja kynsiin.
Käyttö: Jalka- ja kynsisienen hoidossa käytä tuotetta hoidettavalle alueelle..
315_Mykored_Pipetti_50_ml.jpg&width=280&height=500

Mykored Pipetti 50 ml

Jalkahoitotuote korkealla hygieenisella teholla.
Mykored pipetti on tuote, joka on kehitetty erityisesti varvasvälien ja kynsien hoitoon ja hajunestoon. Tuotetta käytetään jalkasilsan ennaltaehkäisyyn. Tuotetta laitetaan tipottain pipetillä varpaiden väleihin ja kynsille.
Tuotetta ei saa päästää..
398_Mykored_Spray_50_ml.jpg&width=280&height=500

Mykored spray jalka- ja kynsisientä vastaan, 70 ml

Mykored Spray (valmistaja Lϋtticke) auttaa estämään jalka- ja kynsi-infektioita. Mykored spraylla voidaan raikastaa ja hoitaa varpaiden välistä ihoa. Jalka- ja kynsisienen hoidossa käytä tuotetta hoidettavalle alueelle vähintään kerran päivässä. Ruiskuttaessa Mykored liuosta sienikynsiin, pidä varpaat..
93_Pododip_Kalknagel_100_g.jpg&width=280&height=500

Pododip Kalknagel 100 g

Paksujen ruskeiden kynsien ja kynsisienen päivittäiseen kosmeettiseen hoitoon. Tuote sisältää natriumboraattia, jolla on sientä tuhoava vaikutus, lisäksi tuote sisältää jojobasiemenöljyä, teepuulehtiöljyä, pantenolia, aloe veraa, laventeliöljyä, hevoskastanjauutetta ja hunajaa.
Käyttöohje: Tuotetta..
102_Pododip_mycose_tinktuura_30_ml.jpg&width=280&height=500

Pododip mycose tinktuura, 30 ml

Tinktuura sienikynsille / hauraille ja tummille kynsille pipetillisessa lasipullossa. Tuote vähentää myös jalkahien hajua. Tuote edistää ihon paranemista. 
Käyttö: ulkoisesti päivittäiseen sienikynsien hoitoon. Aamulla jalkojen puhdistuksen ja kuivauksen jälkeen, laita Pododip Mycose tinktuuraa hoidettaville..
100_Pododip_kynsisienispray.jpg&width=280&height=500

Pododip kynsisienispray 75 ml

Intensiivinen kosmeettinen hoitospray kynsisienen hoitoon.
Käyttö: Pese ja kuivaa jalat hyvin. Ruiskuta aamuin illoin sienikynnelle ja iholle kynnen ympärille ja anna aineen kuivua. Aktiiviset ainesosat aloe vera ja pantenoli hoitovat ihoa. Glyseriini, natriumlaktaatti ja maitohappo vahvistavat ihon..
98_Pododip_kenkadeo.jpg&width=280&height=500

Pododip kenkädeo, raikastus ja hajunpoisto, 75 ml

Tuote poistaa hajuja ja raikastaa kengät ja sukat. Erityisesti tuotteen sinkkiyhdiste neutraloi epämiellyttäviä hajuja.
Käyttöohje: Suihkuta tuotetta illalla molempiin kenkiin ja/tai pestyihin kuiviin sukkiin ja anna tuotteen ilmakuivua. Koska tuote on herkästi syttyvä neste, pidettävä erillään kuumuudesta..
97_Samenwerkende_Kalknagel_kynsisienigeeli.jpg&width=280&height=500

Samenwerkende Kalknagels kynsisienigeeli, 75 ml

Sienikynsien hoitogeeli. Sienikynsien kosmeettiseen hoitoon. Tuote sisältää mm. glyseriiniä, jojobaöljyä, teepuuöljyä,  klorfenesiinia ja piroktoniolamiinia. Hoitava vaikutus tulee parhaiten esille, kun kynsi on leikattu ja/tai ohennettu.
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pidä tuote pois lasten ulottuvilta..
123_Samenwerkende_syylanpoistogeeli.jpg&width=280&height=500

Samenwerkende syylänpoistogeeli, 75 ml

Tippanokkapullossa oleva syylänpoistogeeli sisältää mm. glyseriiniä, jojobaöljyä ja natriumboraattia. 
Käyttöohjeet: Levitä tippa tuotetta syylään ja hiero kevyesti.  Käytä kahdesti päivässä. Älä käytä alle 3-vuotiailla lapsilla ja avoimilla haavoilla.
104_Kenka-_ja_sukkaspray_150_ml.jpg&width=280&height=500

Samenwerkende kenkä- ja sukkaspray, sientä tuhoava, 150 ml

Sientä tuhoava kenkäspray, Onnistuneeseen kynsi- tai jalkasienihoitoon kuuluu myös sukkien ja kenkien käsittelyt. Käytä tuotetta samanaikaisesti kynsi- tai jalkasienihoidon kanssa.
Käyttöohje: Kenkien käsittely kerran viikossa (6-8 pumppausta kumpaankin kenkään). Anna kenkien kuivua. Tarvittaessa voit..